domingo, 16 de junio de 2019

Quintana Roo : Coba - Akumal - Tulum - Life is a beach on Star.Tv






310 ηλιόλουστες ημέρες τον χρόνο, 10,000 χλμ ακτογραμμής, αδιαπέραστη ζούγκλα και παγκοσμίου φήμης ιστορικά μνημεία, που μετράνε 3000 χρόνια ύπαρξης. Το ταξίδι στο Μεξικό ξεκινά! Μετά από ένα δυνατό πρωινό στην πόλη της Τουλούμ, την έδρα του «Life is a beach», η παρέα ξεκινά για την περίφημη αρχαία πόλη του Κόμπα και τη μαγευτική πυραμίδα, που βρίσκεται μέσα σε μια αχανή ζούγκλα

.
 Ακολουθεί επίσκεψη στο πρώτο σενότε (σπηλιά με νερό) του #MissionMexico, όπου βαπτίζεται ο Alejandro El Grande, ενώ ο Locke αυξάνει τα επίπεδα της αδρεναλίνης μας με μια επεισοδιακή βουτιά! Πρώτη παραλία αυτή στο Ακουμάλ, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της μεξικανικής ριβιέρα, στη χερσόνησο Γιουκατάν. Πολυσύχναστη μα πανέμορφη. Πρώτη επαφή με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά! Απαραίτητη και καθιερωμένη τελική στάση για φαγητό και μαργαρίτες con mezcal με φόντο ονειρεμένη παραλία και ζούγκλα.



Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα all inclusive πακέτα διακοπών. Στο «Life is a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε! Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν. 

 Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ. Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος. Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. 

Playa de Akumal 

Cenote Tulum
 Zona Arqueologica de Tulum
Piramide de Coba

Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές. Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το Life is a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario